Romantism & Tinereţe

5:36 PM / Posted by Marcus /


Veşti bune şi optimism de la mine în luna aprilie. Nimic mai sănătos ca din când în când să îmi abandonez speranţele şi să văd viaţa în culori mai luminoase. Luaţi-o ca pe o terapie dacă vreţi, care, pentru a avea succes, necesită relaxare (deci puţin timp pentru voi), o doză de discernământ şi exemple pozitive cu rol de încurajare. Cât vă costă dacă, doar ca exerciţiu, vă schimbaţi convingerile afectate de grijile şi anxietăţile zilei şi începeţi să credeţi în contrariu, în tot ceea ce până acum vi se părea puţin utopic? Poate că nu există miracole, dar, cu siguranţă, se pot găsi soluţii.
Recunosc, mesajul meu este influenţat de conţinutul ultimei zile departe de ea şi a primei zile în braţele ei, care mi-au întărit optimismul.
Prima veste bună este că relaţiile bazate pe iubire romantică nu sînt chiar pe cale de dispariţie. Nici desuete, nici doar subiecte de filme sau de cărţi cu gust dulce. Un secret ar putea fi ca aceste poveşti să se întâmple în grădinile lor tainice, departe de ostentaţie, hrănite cu pace şi armonie.
A doua veste bună este că tinereţea nu se termină atît de repede pe cît credeam. Poate că vi se pare puţin obsesivă această preocupare, exagerate eforturile implicate în lupta cu timpul, încît e păcat ca dacă o avem în suflet să nu o păstrăm şi pe chip.
Trăiască speranţa!

Pentru că, pe lângă echilibrul emoţional la care am ajuns, pe lângă încrederea confortabilă în propriile forţe (şi care se reflectă minunat în priviri şi trăsături) există secrete, la care avem acces, care ne pot prelungi tinereţea pentru mult timp . . . E posibil, aşadar!

Investiţi în voi, în spiritul vostru, în liniştea sufletească, în grija faţă de propria persoană, fiţi încrezători, iubiţi şi rămîneţi tineri!



0 comments:

Post a Comment