Felicitări, Dinamo

12:02 PM / Posted by Marcus /

Cu regrete puternice, trebuie să recunosc superioritatea pe toate planurile, a celor din Ştefan cel Mare.

Dinamo a fost şi este mai bună. Şi merită cu vârf şi îndesat acest titlu. Cu 12 puncte din 12 posibile din dublele cu Steaua şi Rapid, cu o singură înfrângere în 27 de partide.

A fost pe primul loc 95% din timp. Cu o echipă concepută atât de greu, cu un antrenor care părea depăşit, cu o conducere plină de interese şi jucători ajunşi la o lună de când era vorba, în vară nimeni, nimeni nu credea în Dinamo.

Nici măcar ei nu credeau în ei. Sunt frustrat cum nu am fost de mult timp. Mi se pare nedrept, şi da, poate că au umblat şi la arbitri, dar în momentul în care înving atât Steaua cât şi Rapid pe stadionul lor, cu 4-2 respectiv 4-1, tu, ca învins, nu poţi decât să îţi recunoşti neputinţa şi să saluţi campionii.

Dar ce s-a întâmplat deja nu mai poate fi dat înapoi. Fie că pierde Rapidul, fie că, câştigă ... eu tot cu "giuleştenii" ţin. Cred şi că pentru voi este la fel. Fotbalul este un sport în care orice este posibil şi nu e bine să fii prea guraliv. Niciodată nu ştii cum se întoarce roata şi te trezeşti tu în postura celui pe care îl necăjeşti. EU vă urez succes în Liga Campionilor :D

Cred sincer că va veni şi momentul în care Dinamo va trece prin ce trece Rapidul acum, şi atunci ei vor trebui să îşi recunoască inferioritatea. Până atunci, felicitări, Dinamo.

Până una alta, am primit nişte poze de-acasă de la arad, de la meciul "galacticilor" :D


2 comments:

Anonymous on April 26, 2007 at 10:21 PM

Keep an eye on the girls :)

Anonymous on April 26, 2007 at 10:22 PM

hotties

Post a Comment