Quote of the day

11:29 PM / Posted by Marcus /


Here is something that I've learned this year:

Girls are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy.So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.


2 comments:

Anonymous on April 11, 2007 at 2:48 PM

Si atunci ce ar trebui sa faca merele din varful marului? Ar fi doua variante. Sa astepte curajosul care va urca pana acolo, cu riscul ca acesta sa nu apara si atunci o sa se putreazeasca incetul cu incetul, fiind "condamnate" la o viata de singuratate. Sa se coboare de buna voie printe celelalte mere,renuntand la pozitia din varf, pentru a duce o viata mediocra. Daca tot ai prezentat dilema, ce ar fi sa ne prezinti si rezolvarea ei?:)

Comment by Marcus on May 22, 2007 at 10:30 PM

Daca am vedea jumatatea plina a paharului si am invata sa pretuim mai mult ceea ce avem atunci cred ca viata noastra ar fi mult mai frumoasa. "Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place, ci sa-ti placa ceea ce faci". Deci, pana la urma, asa cum spunea cineva, fericirea nu este o destinatie ci un mod de a trai.
Un om alearga, alearga si la un moment dat cineva il opreste
si-l intreaba:
- Unde alergi omule asa?
- In cautarea fericirii!!! si continua sa alerge...
Cea care il intrebase era chiar fericirea.
Reteta fericirii este alta la fiecare dintre noi. Sunt persoane fericite de averea pe care au acumulat-o in timp; altele considera ca a fi fericit inseamna a avea prieteni, a fi sanatos, a fi apreciat si stimat; altele sunt fericite stiindu-se iubite de cineva sau numai stiind ca persoana iubita exista acolo undeva si respira acelasi aer.
A fi fericit inseamna dupa unii, a iubi. Si intr-adevar, a iubi este prima dintre toate fericirile, a fi iubit vine abia dupa aceea. Putem asocia iubirea cu fericirea? Da, dar doar atunci cand cel care iubeste nu confunda dragostea cu posesia, care, aduce cu ea multe suferinte.
Dupa parerea mea nu dragostea te face sa suferi, ci instinctul de proprietate care este contrariul dragostei. Cunosc multi oameni care mi-au spus ca fericirea este o floare rara. Si intr-un fel asa si este. Dar nu pentru ca ea ar fi unica in lume, ci pentru ca depinde de fiecare din noi cum stie s-o culeaga.

Post a Comment