Ole, ole, vin femeile!

12:37 AM / Posted by Marcus /

Intalnirile in grup organizate prin agentii, bucuria burlacilor spanioli.


Burlacii dintr-un sat spaniol s-au saturat sa aiba o viata searbada, astfel ca s-au hotarat sa ia masuri pentru a simti din nou placerea de a trai. Burlacii din La Vinuela s-au inghesuit sa se inscrie la o intalnire in grup, sperand ca-si vor gasi sufletul pereche.

In La Vinuela si in imprejurimi traiesc foarte putine femei, pentru ca in anii ‘60-’70 cele mai multe au luat calea oraselor, in cautarea unei vieti mai bune.

Dar cum si in orase exista doamne singure, satule de agitatia urbana, aglomeratie si poluare, exista o sansa si pentru fermieri. Iar Asociatia Caravanelor Femeilor, infiintata in 1995 de un spaniol pe nume Manuel Gozalo, este solutia ideala pentru ambele categorii.

De curand, 66 de barbati celibatari au platit fiecare 50 de euro pentru a participa la intalnirea in grup. Nu a trecut mult si caravana femeilor a ajuns in regiunea lor. 62 de doamne au venit deodata, la bordul unui autocar.

Fermierii, majoritatea de varsta mijlocie, cu o constitutie robusta, altii cu mai putini dinti in gura sau mai adusi de spate, s-au imbracat cat au putut de frumos, au cumparat cosuri de garoafe si le-au facut doamnelor o primire de zile mari.

Cand autocarul ticsit de femei, care, indiferent de silueta, purtau haine stramte si pantofi cu tocuri inalte, a intrat in localitate, babatii s-au intrecut in chiuituri si aplauze.

Intalnirea in grup s-a desfasurat intr-un cort special amenajat, plin de ornamente viu colorate. Dupa masa si conversatie, fermierii si doamnele din caravana au dansat pe saturate si, chiar daca nu toti au avut noroc, s-au infiripat deja cateva idile.

Labels:

1 comments:

Comment by wheatgerm on June 30, 2007 at 12:40 AM

congratulaciones!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment