Deaia

3:19 AM / Posted by Marcus /

Sa-ti ceri scuze inseamna ca ai gresit. Daca ai gresit, esti inferior. Daca esti inferior cum sa se uite femeile la tine?
Nu multi sunt in stare sa isi dea seama ca nu e inferioritate sa recunosti ca ai gresit, ci dovada de superioritate si siguranta pe tine…. ceea ce conteaza in aprecierile unei femei.

Labels:

1 comments:

Comment by Marcus on June 8, 2007 at 12:24 AM

Aici ne confruntam cu o foarte mare problema intortocheata pana peste poate, o problema la care femeile nu au gasit o solutie, in schimb prefera sa sparga recipientul tot in capul nostru: femeile sunt pe dos (si o spun la modul prietenesc, nu o zic ca pe un atac). Niciodata nu stiti ce vreti de fapt.

Bun, avem o situatie cand prietenul unei fete a facut o boacana. El daca isi cere scuze, ea ii va lua in calcul sinceritatea si poate il va ierta, saaaau, ca in viatza de toate zilele, prin faptul ca el si-a cerut scuze, acuma el e un fel de mototol in ochii ei, ca nu a stiut sa se apere cum trebuie, ca a cedat si acum el nu mai respecta tiparul dictat de Mama Natura: in mod normal el trebuie sa reprezinte acel ceva in prezenta caruia femeia sa se simta in siguranta, sa se simta protejata.

Am zis-o si am sa o mai zic: fiecare femeie ar trebui sa aiba un manual de utilizare, ca toate vreti sa fiti tratate intr-un mod aparte, pe care noi, barbatii, trebuie sa-l descoperim prin lungi lupte sentimentale. Dar ma gandesc ca poate asta va face pana la urma asha de speciale, cine stie ?!

Post a Comment