LoVe is like shopping

10:29 PM / Posted by Marcus /

Vorbeam azi dimineatza cu o prietena despre LoVe...si dintr-o data m-a lovit pe mine ideea asta... LoVe is so much like shopping!

Atunci cand pleci de acasa cu o idee in cap... vreau sa-mi cumpar chestia aia cu siguranta nu o sa gasesti ce cauti!!! Oricate magazine ai colinda, cu oricata minutiozitate ai cerceta fiecare raft... este aproape imposibil sa gasesti ceea ce iti doresti . Si ceea ce se intampla in aceste cazuri... ori faci un compromis... si iei ceva... numai ca sa nu zici ca ai umblat toata ziua... daca nu toata saptamana degeaba... dar realizezi cand ajungi acasa ca nu ai facut o alegere prea buna si arunci acel obiect undeva, in raftul cu chestiile inutile pe care de-a lungul anilor le-ai cumparat...sau.... te intorci acasa cu mana goala, singur/a, dezamagit/a, suparat/a, cu sperantele si visele tale naruite!!!

In schimb...mai sunt si acele zile... in care iesi cu fetele la un suc, tragi un chiul de la facultate sau pur si simplu se intampla sa fii in trecere pe langa un magazin, intri... arunci o privire... si deodata... ochii se deschid largi...stalucesc exact ca ai unui copil in fata magazinului cu dulciuri... inima iti bate mai repede... simti acei fluturasi in stomac...te indrepti grabit/a spre raft...si strangi acel obiect vestimentar la piept... te uiti in jur ca nu cumva cineva sa ti-l ia... fugi repede cu el la garderoba sa-l probezi (chiar daca nu iti vine ca turnat...unele mici, mici modificari intotdeauna se pot face)... cateodata chiar sari peste faza cu probatul... il cumperi direct!!!
De ce? Pentru ca este exact ce cautai... pentru ca acel lucru a fost special creat pentru tine... pentru ca ti se potriveste... pentru ca este al tau acum... si nu l-ai da pentru nimic in lume... nici macar nu intrevezi acasta altenativa... si il porti mereu... esti mandru/a de noua ta achizitie... vrei ca toata lumea sa te admire... sa iti laude bunul gust... alegerea facuta!!! Si tu te simti atat de fericit/a... in al noulea cer!!!

Dar...vine si sfarsitul... realizezi crunta realitate... nu poti sa porti acelasi obiect vestimentar la nesfarsit... apare monotonia... plictiseala... uzura fizica... nu te mai satisface!!! Dupa tot ce ai investit in el, dupa toate sperantele pe care ti le-ai facut... dupa ce te-ai visat si peste 50 de ani imbracat/a cu el (bineinteles daca te mai incape)... deschizi ochii intr-o zi...il privesti... si realizezi ca nu-ti mai trezeste nici un sentiment!Si incet incet... il elimini din garderoba ta... si cauti altceva... sau apare ceva nou care corespunde actualelor tale idealuri. Si ce se intampla cu cel vechi? Il pui bine in raft... alaturi de cele precedente... si-ti mai arunci din cand in cand privirea asupra lui... il mai porti cand esti melancolic/a sau cand vrei sa reinvii clipele frumoase din trecut!!! Dar cu siguranta nu-l(o) vei uita!!!

Si viata merge mai departe... De ce? Pentru ca esti intr-o permanenta schimbare... si un biet obiect vestimentar nu se poate adapta noilor tendinte, el ramane acelasi...

Si astepti totusi ziua in care vei gasi ceva ce ti se va potrivi si va fi al tau pentru totdeauna... ceva ce nu va trebui schimbat niciodata... ceva ce va putea fi asortat oricarei situatii... ceva ce va fi intruparea visului tau din copilarie... yours forever!!!

Vedeti? LoVe is shopping, but not for something to wear but for something to live your life next to it!!!

Labels: , , ,

0 comments:

Post a Comment