Being someone

10:14 PM / Posted by Marcus /

Bine stiut ca munca ne ocupa un rol esential in viata. Petrecem, dupa caz in jur de 8, poate 10 ore la birou. Ne trezim dimineata si zile in sir, luni dupa luni(eu am 2 deja), ne indreptam spre locul unde vom sta cea mai mare parte din zi. Unii o fac cu placere, altii bifeaza zilele care au mai ramas pana la weekend-ul salvator.

Boshii pe care i-am avut de-a lungul anilor au fost in mare parte ok, altii au fost poate sub limita suportabilului , chestie de cultura ;-) insa de departe au batut cei din Denmark.

Manierati, isteti, cu gust fin, smart, poate cateodata moody dar in esenta de nota 10. Niste gentlemani. Cel de-acum, e un gentleman, de-aia ii dedic post entry-ul de pe blog. Ce are in plus? Faptul ca nu exista zi in care sa nu vin cu placere la office si sa plec late in the evening, just because of him.

Si-apoi , dupa fiecare meeting la care particip raman uimit de abilitatea de care da dovada, de felul in care vorbeste, de sarcasmul fin pe care il are, de modul in care dozeaza o informatie proasta cu un adaos de optimism si-mi place sa cred ca voi invata cat mai multe de la el.

Being a gentlemant is a thing you are born with , that's my opinion.

Congratulation Mr. Allan , love to work with you.

Labels:

0 comments:

Post a Comment