The sweetest girls

10:41 AM / Posted by Marcus /

Victoria cu Franta = 2 ore! Somnul lui Tadici = 1 ora! Titlul mondial = nepretuit! Sampania, fara limita!

BRAVO FETELOR!!
Cuvintele sunt de prisos pt ce a-ti acut voi acolo... fara exagerare a fost un meci de povestit nepotilor, un meci de colectie, cred ca ar trebui facut un dvd ceva cu el, merita...
Bafta cu rusia!!Aveti incredere in voi ca se poate, sunteti mai bune ca ele.
BAFTA ADA!!!Eu cred ca in meciul asta poti sa le inchizi gura la toti, priveste partea buna a evolutiei tale mai slaba de pana acum: nu se vor concentra foarte mult pe jocul tau, si de aici...eu zic ca poti sa faci meciul vietii. Ai nevoie de incredere atat, foarte multa incredere.
Chiar nu e nimeni acolo care sa o incurajeze pe ADA, ROMANIA nu are psiholog acolo?
cred ca in perioada asta ar trebui sa nu se dea nici 5 secunde de stiri din alte sporturi (mai ales fotbal). Fratilor toata atentia pe aceste fete extraordinare. Iubesc fotbalul si nu pot sa traiesc fara el, dar cand vezi ca aceste "copile", ca unele nu au nici 20 de ani, se epuizeaza fizic si psihic pana la ultimul gram de putere doar doar sa nu cumva sa dezamageasca acest popor amarat, si haituit, cand vezi toate astea iti dau lacrimile, iar mie unu chiar mi-au dat; ptr ca e unul din putinele momente cand, fratilor, sant mandru ca sant roman.

Pt noi sunteti deja campioane, acum trageti si pt voi sa fiti, adica luati medalia de aur sa fiti premiate si voi ca LUCIAN BUTE (a meritat si el din plin) si altii... MERITATI CU ADEVARAT TOT CE E MAI BUN !!! orice s-ar intimpla, in urmatoerele zile, ne-ati adus fericirea in suflete, VA MULTUMIM CA EXISTATI SI CA LUPTATI PENTRU ROMANI!!!!!!!!!!!!!!!!
Mandru de voi
Mandru de voi
Mandru de voi

bravo fetelor! nu stiu cum faceti dar ne umpleti mereu sufletul de fericire! va iubim ca reprezentati neamul romanesc peste hotare asa cum este el: luptator pana la final! sunteti si frumoase si dupa ce ve-ti ridica cupa deasupra capului, si celebre! va iubim, si sa stiti ca la meciul cu rusia, vom fi 23 de milioane de romanii cu pumnii stransi si inima "la gura". Hai Romania!!!

vreau sa va fac poze pe un autocar din acela dublu etajat de la mine din arad, cu cupa in mana si medaliile la gat.. mi-am luat camera nou noutza pt asta...


Labels:

0 comments:

Post a Comment