23

2:29 PM / Posted by Marcus /

...23 de ani; 23 de ani ca visul unei aţipiri de dimineaţă; 23 de fotografii pline de viaţă pe care un artist, care ţine în mâinile sale culorile şi nuanţele, le-a înşiruit pe sfoara destinului meu.
Cel mai frumos cadou al vieţii mele esti tu şi, deşi am tot ceea ce şi-ar putea dori un om, singurul lucru după care însetez este să stăm din nou faţă către faţă, să-mi aşez inima asta, mereu stând să explodeze de-atâta alb şi roşu încrucişate-a poveste, la picioarele tale...

Cel mai frumos cadou este să ajung din nou acolo!

Viaţa este o arenă; spectacolul suntem noi...
şi
Ceea ce facem în viaţă are ecou în eternitate!




(...în amintirea celor care nu-mi mai sunt prezent, dar mă aşteaptă şi a celor pe care cândva îi voi aştepta, la rându-mi, să-i îmbrăţişez din nou...)

Mă doare cât de repede trece timpul. Şi totusi îmi place evoluţia sa. Am tot ce îmi doresc în viaţă şi azi-noapte la ora 12 nici nu ştiam care să fie dorinţa. Până la urmă am pus aceeaşi dorinţă cu aceleaşi multe ''şi dacă asta se îndeplineşte înseamnă automat că şi …. e valabil…şi aia şi aia’’. Ştiu, trişez un pic, dar dacă tot e ziua mea îmi permit. Petrecerea din weekend a fost superbă pornind de la faptul că am fost alături de cei dragi mie: the significant other şi iubitele. Am fost acuzat/i că facem foarte multe poze în general. Mă/Ne scuzaţi, o să facem şi mai multe. (''Girls just wanna have fuuuun!!!'). Personal, îmi iubesc amintirile şi tot ceea atestă că am fost. Îmi iubesc şi mai mult prezentul cu tot ceea ce implică el. La naiba, e multă iubire. Să bem pt asta.

≈ şi pentru voi ≈

Labels: , ,

2 comments:

Comment by Hellene, tomata cu scufiţă on September 22, 2007 at 3:26 PM

La multi ani! :)

Comment by Marcus on September 25, 2007 at 12:26 AM

Merci

Post a Comment