Optimist

9:55 PM / Posted by Marcus /


Eu cred cu tarie intr-o dragoste adevarata: pura, sincera, neconditionata si mai ales puternica. O iubire adevarata nu se termina niciodata, nu are sfarsit, ci doar inceput..si niciodata nu ai sa poti s-o uiti: va fi mereu in mintea ta, pas cu pas, nu-ti va da liniste, nu vei mai fi niciodata fericit fara ea, iar singura posibilitate ca lucrurile sa fie iar normale este sa o poti simti iar.

Pentru fiecare exista omul potrivit: cea care nu te face sa suferi in mod intentionat, cea care te intelege, si mai ales cea care se indragosteste in fiecare zi de tine. Sunt mai mult ca sigur ca toti o sa avem parte de asa ceva: de cineva care ne va scrie lucruri frumoase si sincere, cineva pe care am marcat-o definitiv si iremediabil, cineva care va avea in loc de suflet o gaura pe care nu o sa poate s-o mai umple niciodata daca ne pierde. Fericirea este perisabila, iubirile trec si vin, suferinta in cele din urma va amorti, dar o iubire unica ramane acolo pentru totdeauna.

Aceasta iubire nu tine cont de caracterele oamenilor, poti sa vezi doua firi total diferite care isi completeaza unul altuia frazele, poti sa vezi un gay care s-a indragostit de o tipa...iubirea aceea unica nu are limite. Atunci cand pune stapanire pe tine, acolo ramane.

Se spune ca in viata avem parte doar de o mare iubire....da, poate ca este adevarat. O mare, singura, unica, completa, extraordinara iubire..si un milion de alte iubiri trecatoare, efemere, de umplutura..

Si stiti ce? Niciodata sa nu va multumiti cu "bine" in loc de "perfect" si niciodata sa nu fiti satisfacuti de o simpla iubire, pana n-o gasisti pe aia care poate sa va dea fiori in fiecare clipa. Si niciodata, dragii mei cititori, sa nu credeti ca veti avea parte de o mare iubire, bazata pe suferinta altuia.


O mare iubire vine de la sine, atunci cand te astepti mai putin...si atunci cand o meriti pe deplin.

Labels: , ,

2 comments:

Comment by Tavi on November 5, 2007 at 10:09 PM

"O iubire adevarata nu se termina niciodata, nu are sfarsit, ci doar inceput"

asta e si statement-ul meu!!!!

deci nu sunt singura :)

Comment by Marcus on November 5, 2007 at 10:44 PM

Nu esti singura suntem doi :))) pana acum ... dar ma bucur mult pentru comment

Post a Comment