Ocean de lacrimi - povestea mea in inima mea

11:37 PM / Posted by Marcus /
Incredibila piesa asta!!! E facuta pentru mine si "povesteste" tot prin ce am trecut eu nu demult. Ma identific cu melodia asta mai mult decat cu orice melodie de pana acum. . .

Intr-o perioada foarte neagra din punct de vedere personal, cand sentimentele mele erau intr-un carusel mortal, am avut trei faze: panica, deziluzie si tristete. In prima faza am bolit, nereusind sa fac nimic-nimic, atat de panicat eram…In a doua faza am transformat ce simteam in versuri si bloguri pe 360. In a treia faza m-am obisnuit cu durerea si am ramas cu tristetea, si ascultam multa muzica. Dar nici una cu asa multa atentie :)

Eram trist si scriam mult, iar totul a pornit de la versuri, in care spuneam ca iubesc fara sa recunosc, ca simt fara sa vreau sa simt, ca ma mint in continuu (”… sau poate n-am incetat sa te iubesc nicicand”). Eram in faza de acceptare a faptului ca, desi ranit, iubesc in continuare. Si imi doream sa pot sa ma detasez de toate, sa fiu eu pe de o parte, si inima mea pe de alta parte, si sa discut cu ea, si ea sa-mi spuna lucruri, si eu sa fac pe prostu’, ca si cum nu inteleg ce-mi zice inima (”…nu stiu de-i bine sau e rau, dar inima imi plange mereu”).

Era clar ca nu stiam inca ce sa cred, si cum sa ies din situatie, inca intrebam “de ce eu?”, “de ce mie?”, “de ce ea?”, si cautam raspunsuri pe care nu aveam sa le gasesc niciodata (”…m-am innecat si nu mai pot sa ies la liman”). Pentru un moment ma gandeam ca am gresit eu si merit ce mi s-a intamplat (”Poate am crezut in toate, cand totul avea deja un alt sfarsit”), alt moment ma gasea convins ca sunt nevinovat si ea este de vina pentru toata durerea mea (”Poate c-am gresit sau poate n-ai inteles ce mult am suferit”).

Aceasta melodie este prea personala, acum imi dau seama din nou, si doar putini inteleg ce era cu adevarat in sufletul meu atunci… Desi, cu siguranta nu sunt singurul care a suferit din iubire, si care s-a gandit: “ti-am dat mereu mai multa dragoste, si-am primit doar lacrimi:-(

This was the most difficult thing, like going ashore of an "Ocean de lacrimi". . .


Labels:

3 comments:

Comment by Marcus on May 24, 2007 at 1:07 AM

Nu cunosc oameni obişnuiţi. Personal, nu cunosc nici un om comun. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, ştiu unul sau doi — dar asta e o excepţie.

alina on May 27, 2007 at 12:44 AM

Merci mult de tot ca ne-ai spus povestea …si in special pentru sinceritate (asta apreciez cel mai mult la tine ). Ma regasesc in tot ce ai zis , si da nu esti singurul care a suferit din dragoste … eu ma bucur ca am trait o poveste de dragoste chiar daca acum e tare greu . Asta am invatat de la Hi-q sa vad partea frumoasa a vietii .

Anonymous on May 28, 2007 at 12:30 AM

e foarte faina melodie dar pacat ca e trista..oricum imi pare bine Marcus ca ne tii la curent cu povestea ta. Ce am invatat de la viata este sa enjoy every moment .. no matter what :)

Post a Comment