de ziua bărbatului

10:20 PM / Posted by Marcus /


Un bărbat adevărat vrea 2 lucruri: pericol şi joacă. De aceea îşi alege o jucărie periculoasă :D


5 mai 2007 - Horsens, Dk

De ziua barbatului jucam fotbal :D (ne mentinem in forma)



Am luat scooter-ul şi am plecat la plajă, Peo vine şi el ... (cu mingea)

Ne-am îmbrăcat la fel, fiindcă suntem aproape fraţi ;o)




A prins bine un pic de mişcare după o săptămână plinăăă ... ai Danemarca ce multe vrei de la noi :-(


După o oră de fotbal am luat o pauză să ne bucurăm de peisaj, de mare, de plajă ... de tot în general, şi mai ales să râdem de noi :D

2 pasiuni: fotbalul şi marea

In timp ce luam pauza ne-a venit o idee, să o vizităm pe Eva, doar stătea prin preajmă...

Nu era acasă, era la plimbare cu câinele, ne-am întâlnit pe drum :D

Îmi plac blugii ei :D :D :D (very fashion)



Dinner's ready ;o) Ne-am pus toţi la masă doar era momentul să sărbătorim . . .

Şi uite aşa am avut şi noi o zi a noastră :D plăcută

Am mai stat de povestit seara dar nu am baut nimic, pt ca maine incepem munca . . .

Mmmm, da .. a fost superb azi


Voi cum aţi petrecut ???

(Click on the pics to enlarge them)


Later edit:
Culoarea verde din acest blog şi poze nu sugerează absolut nimic. E pură întâmplare faptul că purtăm verde. Nu are legătură cu nimeni şi nimic... Sau poate reprezintă doar starea noastră de spirit :D


Pregatiri de ziua barbatului cu carcotasii



6 comments:

Anonymous on May 5, 2007 at 11:55 PM

De Ziua barbatului, voi acolo o incepeti cu femeile :D Frumos, frumos, de-ar fi si la noi asa ...hehehe

Comment by Marcus on May 6, 2007 at 12:36 PM

La noi toate ar trebui sa inceapa cu ele :D chiar şi de ziua noastră . . . tu ce-ai făcut de 5 mai ??? v-aţi dus la pădure ... sau ?

Anonymous on May 20, 2007 at 12:17 PM

E uimitor cât de drăguţi sunteţi şi cât de spontani, cât de galanţi şi de rafinaţi şi de bine-dispuşi şi înţelegători şi volubili şi amabili şi generoşi şi petrecăreţi şi drăgăstoşi, toate until u get laid. Apoi brusc nu mai vreţi decât să staţi acasă cu burţile-n sus şi să vă uitaţi la filme tâmpite între două reprize de WOW. Nu ieşiţi decât ca să mergeţi la bere cu burtoşii voştri prieteni şi ca să celebraţi campania Bergenbier. Aşteptaţi plini de speranţă Ziua Bărbatului şi vă bucuraţi în fiecare zi că i-a trecut cuiva prin cap să iniţieze o asemenea grozăvie. Ziua Bărbatului e în fiecare zi. Vă gândiţi numai la voi în fiecare zi. Perioadele de chin, în care trebuie să vă mai şi spălaţi un pic, sunt fazele de curtare, când aveţi gusturi elevate şi înţelegi femeile cu problemele lor cu tot. Apoi reveniţi la starea naturală de nesimţire şi ele ajung să vă spună: Nu mai eşti bărbatul de care m-am îndrăgostit. Păi sigur că nu mai eşti, pentru că la început te prefăceai. Când ai simţit că terenul e sigur, ţi-ai dat jos costumul de prinţ şi ai redevenit burtosul care nu se mai satură de bere. De-aia există 1, 8 Martie, 14 Februarie. Ca să te mai prefaci o zi că eşti prinţ. Ca să redevii pentru o zi bărbatul de care m-am îndrăgostit şi să-mi faci o declaraţie de dragoste în php.

Anonymous on May 27, 2007 at 12:39 AM

bravo. ai descris perfect comportamentul bărbatului. cu mici excepţii, adică o mică greseală -singular în loc de plural, şi faptul că nu toţi avem burtă şi bem (eu aş vrea să se prindă măcar o umbră de burtă de mine, că mi se reproşează că-s prea slab, şi n-am băut nici măcar must la viaţa mea).
ce uiţi să precizezi este că, cu unele modificări, poţi descrie şi majoritatea femeilor în felul acesta. cam de pe la 25 de ani, când, invariabil, intră în panică, dacă sunt încă nemăritate, devin super înţelegătoare şi super gospodine. dar, asta până la căsătorie. după aceea se cam termină traiul bun. numai cicăleală şi reproşuri. numai întrebări tâmpite, de genul “mă mai iubeşti” si, destul de frecvent, “migrene”. dacă mai apare şi un plod e gata. bărbatul ajunge undeva pe locul al enşpelea. bun doar să aducă bani acasă şi să ducă gunoiul, sau să servească drept subiect de impresionare a prietenelor, prin seria lungă de dezamăgiri ce i se pot asocia.
am văzut destule care stau cu fundul în pat, acasă, nefăcând nimic decât să-l sune pe el la servici să i se dea raportul. în rest, în afară de telenovele, sportul principal e cheltuirea banilor câştigaţi de el. aşa că suntem chit.

Anonymous on May 28, 2007 at 12:32 AM

Ziua barbatului rullz!
Vrem si noi sa fim printzi intr-o zi. Pt ca mare majoritate a timpului o petrecem intr-un birou de kkt langa alti oameni ca si noi care d-abia asteapta sa termine programul si sa se duca acasa.

Anonymous on June 13, 2007 at 2:07 AM

Vai, cât de frustraţi şi enervaţi eraţi voi, bărbaţii că nu aveţi şi voi ziua voastră ci doar femeile erau ridicate în slăvi şi aveau parte de un tratament ca de prinţesă de ziua lor, 8 martie! La cât tam-tam a făcut Bergenbier cu această campanie - advertising în floare - au pus pancarde gigantice cu Ziua Bărbatului, au lipit fluturaşi în tot oraşu’, (chiar şi pe geamurile şi uşile liceului meu văzusem câteva :)) ), pe maşini, pe unde apucau, plus reclama făcută pe Internet (filmuleţe, sloganuri; campanii, care, adevărul e că au fost făcute aşa încât au reuşit să atragă destul de mulţi adepţi) Eh, acum aveţi şi voi ziua voastră, na, în care vă simţiţi şi voi importanţi mai mult decât în celelalte zile, aka 5 mai. Să nu vă aşteptaţi să vi se dea bere sau reviste dedicate gratis. :)) Sper că sunteţi fericiţi în final. :)

P.S. Postul anterior a fost postul cu numărul 100 <:-P :-> B-) I’m so proud. :D
Şi cu ocazia asta mi-am schimbat şi tema blogului, pe asta o ador acum mai mult decât pe cealaltă. Iubesc verdele. ;))

Post a Comment