Cu placere

1:19 PM / Posted by Marcus /

Sunt un vehement sustinator al ideii ca tot ceea ce facem trebuie facut cu pasiune, din pasiune, cu entuziasm si cu placere. Mi se pare a fi singurul mod de a ne distanta de mediocritate.

Bineinteles, avem nevoie de bani si verticalitatea nu tine mereu de foame, :-) de aceea facem compromisuri. Pentru cat timp, depinde de fiecare dintre noi.

Ori de cate ori pot ii indemn pe cei cu care vorbesc sa se lupte pentru joburile lor, sa nu se lase controlati si dirijati ci sa isi sustina punctul de vedere. Sa indrazneasca sa se puna de-a curmezisul atunci cand simt ca ceva nu e bine. Nu merita sa ne trezim dimineata stiind ca nu o sa facem lucruri care ne plac in ziua care urmeaza.

Mi-au revenit gandurile astea cand am citit un speech pe care l-a tinut Steve Jobs la Stanford. Este un articol interesant despre cum trebuie sa lupti in viata pentu ca nu stii unde ajungi si daca ceea ce ti se intampla e cu adevarat rau.

Nu de alta, dar pana si cei de la Aerosmith spun ca “Life’s a journey not a destination / And I just can’t tell just what tomorrow brings“. :-)

Labels:

0 comments:

Post a Comment