Pledoarie pentru schimbarea meleagului mioritic

12:00 AM / Posted by Marcus /

De ce? Pentru ca ma enerveaza sa vad ca in Romania, unde castigam niste salarii de mizerie, toate sunt mai scumpe.

Da, ma refer la bani, de ce nu? Da, da, cica banii n-aduc fericirea. PROSTII! Image

De exemplu azi sunt chiar fericit ca biletul de avion de vacanta ma costa cat un bilet de tren Arad - Bucuresti. Pe distanta mai mare decat dubla. Si nu se compara conditziile.

Daca vrei sa mergi in week-end la Roma, mare scofala! Super simplu, si super ieftin! Daca vrei un week-end la Roma din Romania... si stai in arad... NOT SO SIMPLE, si cu sigurantza NOT SO CHEAP! Eu unul sunt destul de fericit ca am posibilitatea acum sa calatoresc, sa merg sa vad locuri noi, si fara sa scot o avere din buzunar.

Nu mai mentionez ca shamponul, mancarea, etc sunt mai ieftine sau la pret egal ca acasa! Magazinele de haine aici sunt ieftine, acasa sunt scumpe. Ma refer la Mango, Zara, Diesel, Miss Sixty etc. Asta mi se pare strigator la cer.

Una peste alta, aici se traieste mai bine. Si nu mai mentionez ca nu-i stresul de acasa. Nu stiu de ce. O fi de la mare...

Labels:

1 comments:

Comment by Unknown on March 21, 2007 at 4:43 PM

Amigo astea sunt preturi de UE nu de Romania....ai uitat sa mentionezi si incaltamintea ...unde gasesti in Romania Reebok la 10euro...doar la 250ron gasesti acelasi model si aceasi calitate

Post a Comment