ce ciudat

10:51 AM / Posted by Marcus /

Care este limita intre prietenie si ceva mai mult? Cand, de fapt, ne dam seama ca lucrurile nu se mai rezuma la o simpla si fara de intentii prietenie? Oare orice prietenie cu o fata are in ea samburii unei viitoare nedeclarate iubiri?



Ar trebuie sa pornim din start cu aceasta fantoma in relatiile noastre?

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu se fi confruntat macar odata cu aceasta situatie bizara, dupa parerea mea. Situatii de acest gen te fac sa te gandesti de doua ori, nu neaparat de frica de a evolua "altfel decat o prietenie" , ci pur si simplu de clipa in care aceasta"altfel de prietenie" va fi afisata. Si daca in final inevitabilul se produce cine e de vina?
Si iar se ajunge la vorbele pline de adevar ale lui Nistor dirigu de geografie: "intre un baiat si o fata nu poate exista o relatie de prietenie pura ... ori a fost ceva si a fost un esec ... ori se intampla ceva ... ori se va intampla".... mare dreptate, chiar nu poate exista o relatie de prietenie pura.

Chiar daca nu sunt declarate exista intotdeauna unele intentii mai mult sau mai putin afisate din partea unuia dintre cei doi protagonisti ... si atunci ce-i de facut? Sa asteptam sa se destrame o posibila "mai mult decat o prietenie" sa putem avea deplina incredere? Sa apelam la relatiile destramate pt a gasi o ea pe post de prieten adevarat?

S-o lasam asa sa nu pierdem prietenia asta . . .

Labels: ,

0 comments:

Post a Comment