Umilinta suprema

2:24 AM / Posted by Marcus /

trist moment nu numai ca am pierdut dar jocul echipei catastrofal......ne bat adversari care joaca fara sa forteze si pierdem pe greseli impardonabile cu bistrita (balan-bumbac-tudor) cu galatiul(mihut) cu poli (tudor care nu stie sa respinga in corner) de pregatirea meciului de catre barbu ce sa mai zic......insa a fost ultimul lui meci la UTA........PACAT... de traditia acestui club si oras de suporterii patimasi si de banii aruncati degeaba....
NIMIC!!! acesta este cuvantul potrivit pentru tot cea ce se intampla la echipa la ora actuala. 1.tactica 0
2.vointa 0
3.bun simt fata de cei care au sustinut echipa la fata locului 0
4.TODEA 10
Nimic domnilor!Ce facem? E UTA noastra, trebuie schimbat ceva, macar in al 12-lea ceas! Nu jucam nimic, tactica... ioc!Patru meciuri, 1 punct. Pentru ce ne facem nocturna? Cand o sa o aprindem? Cand o sa avem echipa de liga 1? Intrebari fara raspuns, nu-i asa? Ce pacat! Off, s-a terminat. 2-0 Ne-au umilit!
si inca ceva , cel deal 12 jucator,shi aici nu ma refer la arbitru :), ci la suporteri, o determinare dusa la extrem... nu ne place cum joaca zaharia ii scandam numele shil inbarbatam, nu ne plac cum joaca baietzii... nu-i nimic ii incurajam ii imbarbatam... e doi zero pt ei? nu-i nimic... vom canta shi vom scanda numele UTA-ei in continuare cu lacrimii pe obrazul unor oamenii cu inimi de lei.... FORZA UTA NEVER ALONE

Labels:

3 comments:

Anonymous on March 16, 2008 at 2:46 AM

Corect. Foarte bine pusa problema.
Si atunci care e solutia? Trebuie scosi in suturi din acest oras.
Acesti jucatori nu pun nici un pic de suflet pt UTA.

Anonymous on March 16, 2008 at 3:13 AM

daca ratatzii astia care se gasesc din intimplare si neprofesionalism acum la UTA cred ca se poate la nesfirsit asa se inseala. daca vor sa se faca deris nau decit da altundeva .pt ca deja fac de ris numele de Arad de UTA .deja mi rusine sa mai zic la cineva ca tin cu UTA sau ca merg la ei la meci.cred totusi ca aceasta lipsa de interes a jucatorilor fata de rezultate are in primul rind amatorismul si anonimatul ce bintuie conducerea utei.sintem tzandari la toate capitolelele.stadion k lumea vom avea peste nu stiu cind .terenuri d antrenament peste nu stiu cind autocar pt echipa niciodata.totusi avem nevoie de un patron adevarat .BARA ii de onoare probabil ii sufletist da astea is bune daca vrei sa te faci preot.la fotbal trebe bani smecherie relatiisi caracter infect la noi biniinteles.poli ii echipa iar noi nimic .pacat da culmea nus necajit. acest meci ma trezit .ma vazut sa vad ce pina acuma din dragoste pt acest club nu am vazut .speram sa fie bine pt UTA HAI UTA!!!

Anonymous on March 18, 2008 at 2:03 PM

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Post a Comment