Imposibilul posibil

1:03 PM / Posted by Marcus /

Asta trebuie sa creada si jucatorii care astazi vor intra pe teren impotriva Olandei. Olandezii sunt mai buni ca noi. Daca ne uitam la ultimele 2 jocuri din grupa, am putea spune ca ei reprezinta misiunea imposibila. Daca ne uitam inapoi suntem ca si invinsi. Daca, in schimb, ne uitam inainte, riscam sa ne speriem de cat de aproape suntem de o calificare in sferturi. Cine se teme, sa stea pe banca sau in tribune. Alaturi de alte cateva mii de romani care cred, dar se tem.

Cateva ore, atat mai este pana la marele meci, cel mai important, cel care va decide daca echipa Nationala a anului 2008 va reusi sa se califice in sferturile Campoinatului European si, sa egaleze astfel performanta “Generatiei de Aur”.

Cand a inceput acest turneu final, priveam echipa Olandei ca pe una destul de accesibila, care nu ne poate pune probleme foarte mari, pe care o cunoastem destul debine, caci tot ne-am duelat cu ea in ultimele preliminarii, si careia i-am laut 4 puncte, in ultimele 2 meciuri. Credeam ca va fi foarte greau sa facem fata campioanei mondiale en-titre si vicecampioanei mondiale.

Avem sansa, marea sansa, as spune, de a ne califica in sferturi. Totul depinde de noi, desi, sunt multe voci care spun ca Olanda va face un fel de noncombat, pentru ca prefera echipa noastra in sferturi. Depinde doar de noi ca diseara sa sarbatorim calificarea.

Trebuie sa batem Olanda ca sa ne calificam, meritam asta si noi suporterii, dar si aceasta echipa Nationala, care de multe ori a fost acuzata ca este cu mult sub nivelul “Generatiei de Aur”. Merita pentru toate ghinioanele pe care le-a avut, pentru jucatorii care s-au accidentat.

Emotiile sunt maxime, motoarele sunt turate, asteptam cu nerabdare fluierul de start. Sunt increzator ca diseara vom sarbatori.

Visam, speram, suntem alaturi de voi…. HAI ROMANIA!!

Labels: ,

0 comments:

Post a Comment